Васил Вълков, Огнян Янков и Юлиян Богоев - това са

...
Васил Вълков, Огнян Янков и Юлиян Богоев - това са
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков представи първия екипаж на медицинския хеликоптер

Васил Вълков, Огнян Янков и Юлиян Богоев - това са водачите от екипажа за първия хеликоптер за Спешна здравна помощ. Триото беше показано от Георги Гвоздейков - някогашен народен представител от Продължаваме промяната и сегашен изпълнителен шеф на ХЕМС.

Гвоздейков направи и резюме на обстановката към плана за Спешна здравна помощ с хеликоптер HEMS.

" На 16 януари завърши срокът за подаване на предложения за доставка на един хеликоптер с здравно съоръжение на " изсъхнал лизинг " (наем) със застраховка, образование на 6 водача за съответния вид хеликоптер, образование на двама инженери за техническо обслужване и образование на техническо лице за работа с здравното съоръжение ", съобщи Георги Гвоздейков.

" Получени са две предложения за осъществяване на предоставената поръчка, като едната е от Словакия, а другата от Белгия. Назначената комисия има за задача до 17 февруари, да направи оценка на документите за допустимост на претендентите, обзор и инспекция на техническите оферти, отваряне на ценовите оферти и избор на реализатор по критерия най-ниска предоставена цена за услугите ", добави един от шефовете на ХЕМС.

" Спазвайки всички процедури и периоди произлизащи от Закон за обществените поръчки и при положение, че не се стигне до условия, които съзнателно попречват и саботират процеса по подписване на контракт с определения реализатор, мога да ви уверя, че до края на месец април ще въведем хеликоптера в употреба и ще получим удостоверение за авиационен оператор (САО) със SPA.HEMS утвърждение. В последна сметка обществото ни заслужава този просрочен план. Ние ще поставим най-много старания, с цел да скъсим периодите, до колкото това зависи от нашата работа ", сподели още Гвоздейков.

" Благодаря на целия екип и всички които помагаха да стигнем до тук и имам вяра, че по този начин ще продължим и за напред! Благодаря и на тези, които пречеха на процеса, тъй като ме мотивираха още повече и ме направиха по-силен! ", приключи някогашният народен представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР