Васил Терзиев ще е следващият кмет на София, изказа мнение

...
Васил Терзиев ще е следващият кмет на София, изказа мнение
Коментари Харесай

Мира Баджева: Кой ще преживее червен кмет в столицата?

Васил Терзиев ще е идващият кмет на София, изрече мнение пред БНР журналистът Мира Баджева. По думите й развиването в София е доста забавно.

" ГЕРБ, която управляваше столицата толкоз дълго време, в този момент не могат да стигнат до балотаж, съгласно мен като се изключи че има една отмалялост в ръководството на града, само че също и претендентът им не беше подобаващ. 

Много забавен за сметка на това беше левият претендент. Ваня Григорова съумя да направи една друга акция, самата тя беше друга, въпреки че прекомерно левичарски и прекомерно радикална, само че въпреки всичко съумя да притегли избрани маси от лявонастроени хора, на които им беше писнало от непрекъснатите проблеми в Българска социалистическа партия през последните години. Това се видя в разликата сред чисто мажоритарния избор за нея и вота за общинската листа на Българска социалистическа партия ".

Според Баджева, стигането на Григорова до балотаж е огромна нейна персонална победа. 

“Колкото и да има съспенс тази седмица, няма по какъв начин да обърне мача и Терзиев е идващият, съгласно мен, кмет на София ”, безапелационна бе тя в изявление за предаването “Нещо повече ”. И още:

“Не си представям София с ляв или червен кмет.

Тук не мисля, че някой ще преживее, в случай че червен кмет ръководи столицата.

Не си представям и по какъв начин този кмет ще се оправи с общинския съвет. Не мисля, че това ще се случи. Малко ми звучи като научна фантастика ”.

Интересна конспирация има и във Варна, счита Мира Баджева. Според нея Иван Портних е слаба кандидатура на ГЕРБ.

Тепърва по места ще има много огромни конфликти в общински препоръки и в ръководството на някои градове, означи журналистът. Според нея това ще бъде огромно тестване за хората в съответните обитаеми места. 

Относно предизборния скандал с машините Мира Баджева разяснява: “Това е следващият удар по доверието в изборния развой, което така и така има огромни проблеми с следен, платен избор, в този момент още нещо се добави — това подозрение към машините — могат ли да бъдат манипулирани, не могат ли. Една част от хората сигурно изпитват по-големи съмнения, други се ядосаха и отидоха да гласоподават на инат. Голяма дисхармония стана ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР