Васил Терзиев сега яде попарата, която заслужаваше да изяде Рашков.

...
Васил Терзиев сега яде попарата, която заслужаваше да изяде Рашков.
Коментари Харесай

Константин Мишев: Да бяхте издигнали някой генерал от ДС, че да надмине Рашков. А вие...само наследник


Васил Терзиев в този момент яде попарата, която заслужаваше да изяде Рашков. Защо?, пита журналиста

От профила във Facebook на Константин Мишев 

Знаете ли какво е антиклимакс? Или низходяща последователност?

В момента следим точно антиклимакс. А страстите за Васил Терзиев нелогично станаха климакс или възходяща последователност.

Това е за УЖ десните. Вие, другари мои, приехте да служите на русофилския президент Радев. И на площада, и като министри. Вие, другари мои, назначихте комунистическия следовател Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Сега издигнахте внук, наследник и племенник на величия от Държавна сигурност за кмет на моя град. Слизате надолу. Все отново персонално господин Терзиев не е взел участие в злодеянията на предходния режим. За разлика от Рашков и други " герои " във вашите редици. Защо е този антиклимакс? Да бяхте издигнали някой военачалник от Държавна сигурност, че да надмине Рашков. А вие... единствено правоприемник. Отивате в действителност надолу....И ми става мъчително в някакъв смисъл за Васил. Той яде попарата, която заслужаваше да изяде Рашков. Защо? След като антикомунистите (дали в действителност са такива) преглътнаха Рашков - защо  пък не в този момент да преглътнат по-малкия залък Терзиев?

Ясен ли съм?

Или не обичате да ядете попара?

Мишев разгласява по-късно още един коментар по тематиката деца – внуци на Държавна сигурност. 

На първата фотография е дългогодишният кмет на Щутгарт (1974-1996) Манфред Ромел. Сега ми го дават за образец... по оста дядовци-чичовци-бащи-синове. Да, Манфред Ромел е наследник на " Пустинната лисица " Ервин Ромел. Един огромен немски боен стратег от Първата и Втората международна война. Но фелдмаршал Ромел е боец. Той не е служил в репресивните служби на Третия райх. Нещо повече - заставен е от Гестапо да се самоубие, с цел да избегне правосъден развой и екзекуция за присъединяване си в заговора и атентата против фюрера.

Разликата е от земята до небето с нашата тематика за децата и внуците на Държавна сигурност и тяхното място в демократична България.

Поне на мен не ми давайте сходни образци и не правете такива съпоставения.

Поне не на мен...





 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР