Васил Терзиев, който вискомерно пренебрегна общественото обсъждане на проектобюджет за

...
Васил Терзиев, който вискомерно пренебрегна общественото обсъждане на проектобюджет за
Коментари Харесай

Терзиев без идея за общинския бюджет, чийто проект му е оставен от Фандъкова: сега иска да го обсъжда, а в кампанията не щя

Васил Терзиев , който вискомерно подцени публичното разискване на проектобюджет за тази година, в този момент внезапно се сети да желае разисквания на... същия този бюджет. Напомняме, че в писмото си за отвод от разискване позволи да бъде изобличен в непознаване на материята – да вземем за пример кои действия финансира общината, а кои страната в региона на образованието, което сякаш беше оповестил за приоритет. А и то е едно от най-големите пера.

Сега бюджетът е опрощение, с цел да желае нови и нови съвещания с партиите. Пък и не му е моментът, защото съратникът му по партия Ас. Василев още не е внесъл държавния, а без него няма по какъв начин да се настройки общинския. Което е могло, на потребност да го разисква, без да схваща - като рамка му е оставено от Фандъкова, съзнаваща, че след нея идва дилетант . Заедно с 438 млн.лв., които тя сложи като запас по сметките на общината, с цел да бъдат обезпечени най-малко за 2 мес. напред хората, лечебните заведения, учебните заведения, дет.градини против непрофесионализма.

Ето и несериозните оправдания на несъумяващия да управлява процесите нов кмет:

" Бяха пратени предложения до всички партии, които са показани тук. Текстът на всички беше еднакъв. Темите бяха ясни авансово и не е излизано отвън тях.

Второто нещо беше кои са значимите неща, които да бъдат застъпени в идващия бюджет, кои са тематиките, по които да проявят водачество ", добави Терзиев и посочи, че тематиките обгръщат целите, които да ги обединят в 4-годишния мандат.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР