Васил Терзиев е новият кмет на София, сочат първите резултати

...
Васил Терзиев е новият кмет на София, сочат първите резултати
Коментари Харесай

Израсналият на жълтите павета Васил Терзиев се увлича по баскетбола

Васил Терзиев е новият кмет на София, сочат първите резултати от втория тур на локалните избори.

Но кой е новият кмет на София?

Терзиев е фен на баскетбола, програмист и бизнесмен. Един от основателите на компанията " Телерик ". Васил Терзиев е подготвен да напусне бизнес за милиони, с цел да седне на кметския стол.

Терзиев е на 45 години, роден и израснал в центъра на София. Петното върху биографията му се появи по време на акцията - бяха изнесени данни, че негови родственици са били част от Държавна сигурност. Самият той първо се разграничи от предишното на околните си, а след това разяснява проблема.

" Мен доста ме боли. Истински ме боли по тази причина какво е било породено и това е извънредно огромно закононарушение, което се е случило. Да зачистиш 80 000 индивида, да маргинализираш децата им ", сподели Терзиев.

Той изясни и по какъв начин е стартирал бизнеса си - без помощ от никого. В отговор в медиите бяха оповестени документи, че в действителност помощ е имало - и то от хора от Държавна сигурност. Не закъсня и реакцията на претендента за кмет.

" Има едно нещо, което желая да разясня - генезиса и триумфа на " Телерик ". По две аргументи. Първата е, тъй като за следващ път се постанова внушението, че почтен триумф в България няма. Зад всичко прозират генерали и куфарчета, " непочтен " и " фаворизиран " старт ", написа във Фейсбук претендентът за кмет.

Васил Терзиев изрично съобщи, че налозите няма да бъдат променяни, до момента в който новите управници не потвърдят, че могат да ръководят финансовия запас, разполагаем сега. Новият кмет на София е женен, с две деца.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР