Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на Продължаваме

...
Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на Продължаваме
Коментари Харесай

ПП-ДБ и „Спаси София“ обявиха Васил Терзиев за кандидат-кмет на столицата

Васил Терзиев е претендентът за кмет на София на Продължаваме промяната-Демократична България и " Спаси София ". Това оповестиха трите партии на специфична конференция.

„ Една от аргументите да съм тук е отговор на въпроса, тъй като един съумял човек се захваща с това. Аз желая София да е град с бъдеще, град на бъдещето... Защо всякога би трябвало да цитираме по какъв начин е в другите страни, а не те да цитират нас. Това ни е фантазията “, сподели Терзиев.

Като свои цели той посочи обучение, решение на казуса с детските градини, повече вложения в озеленяване освен в центъра, а и в кварталите. „ Ще дадем повече пълномощия на районните кметове, без значение от коя партия са. Те са определени да служат, ще им дадем средствата да го вършат по-добре “, сподели Терзиев.

“8 месеца в случай че не и 10 водихме трагични договаряния с ПП-ДБ и съм благополучен, че постигнахме същинско съгласие и синхрон. Постигнахме го, тъй като всеки един от нас си даваше ясна сметка, че се стремим да съставим структура, която не е правена до момента ”, уточни Борис Бонев от “Спаси София ”.

“Толкова огромен оптимист съм за София сега. Когато за пръв път се бях срещнал с Васил той към този момент беше покорил международните пазари, средствата той влагаше в обучение. Сигурен съм, че няма по-добра номинация от Васил Терзиев през днешния ден. Той към този момент е управлявал доста хора, трансформирал е ориста на доста хора. Благодаря, че сме дружно. Вярвам, че успеха ще е голяма. Васко, ние сме с теб ”, съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков.

 

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР