Васил Терзиев да даде отговор упълномощил ли е Борис Бонев

...
Васил Терзиев да даде отговор упълномощил ли е Борис Бонев
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП-ДБ и СС искат да управляват София с „Възраждане“ и Ваня Григорова

Васил Терзиев да даде отговор упълномощил ли е Борис Бонев да търси поддръжка от Българска социалистическа партия за поддръжка при избор на ръководител на Столичен общински съвет. Къде е кметът в договарянията? Ако е упълномощил Бонев да търси поддръжката на Българска социалистическа партия, ще значи, че „ крайният болшевик Ваня Григорова “ ще е глас, на който разчитат и глас, който търсят. Васил Терзиев беше определен с гласовете на ГЕРБ-СДС.


Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Аз не съм водил диалози с Васил Терзиев за постове, нито желая пост в неговия кабинет, акцентира още Хекимян.


От своя страна Мирослав Боршош съобщи: „ Всички, които избраха Васил Терзиев получават Ваня Григорова, а всички, които избраха Ваня Григорова, получиха Борис Бонев. Толкова е политически гнусно. Това е руско-джендърска война. Дълбока политическа горест би трябвало да обхване София “.


Според представителите на ГЕРБ в Столичния общински съвет, „ Продължаваме промяната-Демократична България “ и „ Спаси София “ желаят да си създадат болшинство с „ Възраждане “ и Ваня Григорова.

Георги Георгиев беше безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа нито една кандидатура за ръководител на локалния парламент, пристигнала от ПП-ДБ-СС.

Лесната част беше да завоюват изборите, от през днешния ден действителността изисква зряло държание, сподели още Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР