Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни,

...
Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни,
Коментари Харесай

Васил Петров с турне за Рождество Христово

Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни, този път със серия от концерти. След две години отсрочване в този момент той показва нова празнична стратегия - " Бяла Коледа ". Първият концерт е на 14 декември в Перник на сцената на Драматичния спектакъл, на 15 декември е във Велико Търново в читалище " Надежда ", на 16 декември в Търговище в Драматичния спектакъл и на 19 декември в Хасково в читалище " Заря ", научи ДУМА от Маргарита Тошева, артистичен и събитиен управител.
" Бяла Коледа " изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с чувството за непосредственост, които са негов музикален почерк, с красиви взаимни осъществявания и с огромния тон на Врачанската филхармония, Йордан Тоновски джаз трио под палката на маестро Христо Павлов. Коледните класики са създадени в аранжименти в суинг, джаз, поп звучене и впечатляващи валсове, водени от устрема към благополучие, подкрепени от сплотеността в фамилията и съхранили в себе си вярата в идното Рождество Христово.
Специални посетители в продукцията са брилятната цигуларка Зорница Иларионова и сопраните Таня Лазарова и Мария Божилова. В програмата са класики като " White Christmas " на Ървинг Бърлин, " Silent night ", " Let it snow ", " What ever happened to Christmas " и други, както и една негова истинска ария по текст на Архимандрит Серафим - " Рождество Христово ", подготвил е още няколко изненади.
Празничното турне продължава с още два концерта - " Коледа с Васил Петров " с оркестъра на Държавната русенска опера с маестро Димитър Косев, ще му партнира сопраното Даниела Караиванова. Концертите ще се състоят в Русе на 21 декември в Доходното здание и на 22 декември в Габрово в зала " Възраждане ". Всички са с начален час 19.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР