Васил Найденов се оказа освен талантлив певец, и предприемач със

...
Васил Найденов се оказа освен талантлив певец, и предприемач със
Коментари Харесай

Шик в Lupa.bg: Васко Кеца инвестира 2 млн. в диаманти

Васил Найденов се оказа с изключение на надарен артист, и бизнесмен със забележителен бизнес усет – звездата влага всеки свободен лев в диаманти, научи Lupa.bg от негов непосредствен другар. Заслужените тлъсти възнаграждения от своите участия Васко Кеца обръщал в скъпоценни камъни, които прозорливо държал в банков сейф, с цел да държи съкровището надалеч от сръчни крадци.

Известен финансист подучил артиста, че съмненията на валутите във времена на финансова рецесия могат да бъдат избегнати, в случай че парите се влагат в нещо в действителност трайно – като златото и диамантите, да вземем за пример.

Цената им постоянно пораства, по тази причина и не губят цената си с инфлацията или обезценяването на хартиените пари.

Така Васил Найденов към този момент няколко години влагал големи суми в скъпоценности. Според мълвата близо 2 млн. лв. Васко Кеца към този момент е обърнал в блестящи камъчета, прибрани на несъмнено в трезор.

В гилдията се знае, че именитият артист съблюдава традицията за всеки собствен рожден ден да си купува елмаз. Обичайно се снабдявал от ателие в Амстердам – негласната столица на търговията със скъпоценни камъни, откъдето пазарят международни звезди, милиардери и богаташи от целия свят.

За най-близките до сърцето си хора, като своя другар Ивайло Манолов, артистът също правел великодушни дарове в дребни кутийки, облечени в кадифе, не скри източникът на Lupa.bg.

На челната фотография: Васко Кеца се фука с диамантен пръстен и обици
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР