Васил Найденов отсвири фолкзвездата Галена и въпреки плановете няма да

...
Васил Найденов отсвири фолкзвездата Галена и въпреки плановете няма да
Коментари Харесай

Ето как Васко Кеца отсвири Галена

Васил Найденов отсвири фолкзвездата Галена и макар проектите няма да пее с нея в навечерието на 2021 година, а мястото му ще заемат Фики и Тони Стораро. Кеца ще се размине с тлъстия хонорар от 30 бона, който щеше да получи, с цел да пее в компанията на една от най-оборотните чалга диви. Миналата година двамата посрещнаха Новата година на една сцена във Велико Търново.

Тази година Васил Найденов отказал поканата макар примамливия хонорар. Само стеснен кръг от защити почитатели на изпълнителя ще могат да чуят безконечните шлагери на артиста. 70- годишният реализатори решил да не поема риска да е измежду доста хора, с цел да пази здравето си, написа България Днес.



Най-заклетите почитатели на Кеца ще могат да чуят осъществяванията му в новогодишния концерт на Българска национална телевизия. За първи път от години артистът ще бъде излъчен на запис, откакто Столична община се отхвърли да провежда концерт онлайн на площада поради пандемията от Ковид- 19.

Вместо Найденов до Галена тази година застават Тони и Фики Стораро. Баща и наследник ще извият гласове дружно в първите часове на Новата година. Любителите на лекия род ще могат да се насладят на фолк звездите против „ скромните “ 250 лева

Всички проекти за ваучър на родните реализатори могат да бъдат осуетени в случай че заведенията останат затворени след 21 декември.Това ще е следващият удар който чалгарите ще понесат, откакто всичките им изяви на студентския празник 8 декември се анулираха.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР