Васил Найденов и още редица известни български изпълнители ще забавляват

...
Васил Найденов и още редица известни български изпълнители ще забавляват
Коментари Харесай

В неделя е най-тежката сватба на годината: 7 шаферки водят Волен Сидеров във фрак и Деница в бяла дантела до олтара

Васил Найденов и още редица известни български реализатори ще забавляват гостите на сватбата на водача на " Атака " и началник на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров, написа " Телеграф ". Сидеров и майката на детето му Волен-младши Деница Гаджева ще кажат заветното " Да " в неделя в столичния храм " Св. Кирил и Методий ", където преди време двамата кръстиха детето си.

Главен шафер на сватбата ще е точно Волен-младши, който ще е облечен в черен смокинг, с какъвто ще бъде и татко му. Той ще бъде заобиколен и от седем шаферки, измежду които ще са депутатката от ПГ на Оперативна програма Миглена Александрова и други нейни колежки, журналистки, както и приятелки на Деница от студентските години.

Те ще бъдат облечени в идентични дълги, сини рокли. Под звуците на Менделсон пък до олтара булката ще пристигна облечена в шикозна дантелена бяла рокля. След като двамата влюбени се врекат един на различен в Божия дом, те ще се насочат към емблематичното заведение в центъра на София на " Московска " 15, където водачът на " Атака " тази година отпразнува рождения си ден.

За да споделят щастието на двойката, поканени на празника са министър председателят Борисов, всички министри от кабинета, водачите на парламентарните групи, депутати и публицисти.

С организацията на събитието пък се е заел персонално Сидеров, който даже самичък е изработил поканите, които са под формата на последния брой на вестник " Атака ".

Лидерът на групировката подготвил и разнообразна музикална стратегия като измежду гост-изпълнителите са Васил Найденов, Миро, Силвия Кацарова и Тони Димитрова. Очаква се и самият жених да поздрави присъстващите на сватбата с осъществяване на барабани.

Сидеров и Гаджева са дружно от няколко години, само че сантименталното предложение пристигна това лято по време на почивката на двойката в Созопол, където те бяха дружно с дребния Волен.

Преди дни булката пък бе сюрпризирана от приятелките си, които и спретнаха незабравимо моминско празненство в столичен комплекс.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР