Васил Найденов е сред най-суетните естрадни асове у нас и

...
Васил Найденов е сред най-суетните естрадни асове у нас и
Коментари Харесай

Кеца свети с нови зъби за 20 бона

Васил Найденов е измежду най-суетните естрадни асове у нас и в никакъв случай не е пестил средства за безупречния си жанр и външен тип. Отскоро Кеца се подвизава с чисто нова усмивка, в която вложил сума, равняваща се на най-малко 4 автомобила втора употреба.

Новото чене на изпълнителя на „ Телефонна обич “ му излязло към 20 хиляди лв.. Той се доверил на експертите в реномирана столична дентална клиника с отлична известност измежду родния елит.

Промяната във визията на 70-годишния артист е коренна и холивудската му усмивка е свалила най-малко 10 лета от възрастта му. Болките и тъгите по слагането на имплантите си заслужавали, също така сигурно изкуствените му зъби щели да бъдат в пъти по-здрави от неговите натурални.
Припомняме, че Найденов нееднократно е имал куриозни обстановки, свързани точно със зъболекарски инциденти. Култов в историята остава казусът му отпреди години, когато Кеца пострада при започване на един от концертите си в прочут столичен клуб. Той счупил два предни зъба преди откриването на столично заведение, хапвайки си екзотични ядки. След неприятната преживелица се наложило да прекара един ден в клиника, където незабавно реагирали на казуса и възстановили зъбите му, писа Ретро.

Сега обаче си хапвал каквото му е сладко, само че въпреки всичко гледал да съблюдава здравословен режим, тъй като скоро му следва грандиозно завръщане на сцената. След четирикратно отсрочване на огромния концерт, който готви от година, на 29 май Васил Найденов още веднъж ще излезе пред почитателите си. Билетите за събитието са разпродадени до дупка макар цените от 45 до 60 лв. за пропуск.

Освен с нова усмивка Найденов ще победи пред публиката и с нова прическа. Не е загадка, че естрададжията от дълго време се боядисва и има персонална фризьорка, която се грижи за визията му. След дълъг рус интервал Найденов се е завърнал към по-медните тонове, които в действителност са най-актуални за новия пролетно-летен сезон. Кеца към момента не се е престрашил да се подложи на процедура за присаждане на коса, защото е изгубил част от гривата по темето си. Неговият сътрудник Мустафа Чаушев от дълго време легна под скалпела за такава намеса в Турция, където му направиха над 7 хиляди дупки в главата и му присадиха чисто нова коса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР