Васил Младенов, Александър Донски и Симон-Антъни Иванов се класираха за

...
Васил Младенов, Александър Донски и Симон-Антъни Иванов се класираха за
Коментари Харесай

Трима българи се класираха за втория кръг на турнира за мъже от ITF в Бургас

Васил Младенов, Александър Донски и Симон-Антъни Иванов се класираха за втория кръг на шампионата за мъже в Бургас от календара на интернационалната федерация по (ITF) с награден фонд от 15 хиляди $. Васил Младенов направи поврат и победи номер 6 в схемата Никита Мащаков от Украйна с 4:6, 7:6(2), 6:4 за 2 часа и 51 минути игра. Александър Донски продължи положителната си серия от последните две седмици и отстрани Горазд Србляк от Македония с 6:3, 6:4. Симон-Антъни Иванов направи поврат и се наложи над Владимир Филип от Румъния с 1:6, 6:2, 6:3.

Загуби претърпяха Антъни Генов от Калин Манда от Румъния с 5:7, 4-6 и Симеон Терзиев от Лука Герхарт от Германия с 2:6, 6:7(1). Най-интересната среща от през днешния ден ще се доиграе на следващия ден. В нея националите на България за " Купа Дейвис " Александър Лазаров и Габриел Донев се разделиха при резултат 5:7, 6:2, 5:5 след 2 часа и 20 минути игра и настъпила мрачевина.

Утре срещите си от първия кръг ще изиграят Вениамин Нив, Васил Димитров, Пьотр Нестеров и Мартин Димитров. Турнирът ще продължи до края на седмицата. В него вземат участие огромна част от най-хубавите български тенисисти, както и представители на над петнадесет други страни. Утре срещите стартират в 10.00 часа на кортовете на Търговска колегия " Авеню " в Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР