Васил Михайлов: Все още съм на коня, играя в 3

...
Васил Михайлов: Все още съм на коня, играя в 3
Коментари Харесай

Васил Михайлов: Все още съм на коня, играя в 3 театъра

Васил Михайлов: Все още съм на коня, играя в 3 театъра
Актьорът Васил Михайлов е тазгодишният притежател на премията „ Паисий Хилендарски ”, която кабинетът връчва от 2000 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Призът беше връчен на именития артист от премиера Бойко Борисов в наличието на министъра на културата Боил Банов, ръководителя на акад. Юлиан Ревалски, близки на артиста.

„ На актьора му дай да приказва на сцената. Не знам до каква степен ще задоволя любознанието ви. Щастлив съм, че тъкмо тази премия ме споходи. Благодаря на Министерството на културата и на ръководителя на Съюза на кинодейците, които допускам, че оттова е тръгнала номинацията, благодаря на кабинета и персонално на Бойко Борисов. Най-много ме радва това, че сте ме поставили в тима на най-хубавите майстори в изкуството и културата. Чухте ли ме! И ще ви кажа в умозаключение, че аз към момента съм на коня и не мисля да слизам. Спомням си преди доста години, когато ми даваха една премия, един го доведоха с количка и той се обърна с апела „ давайте ги тия награди в точния момент, бе, до момента в който имаме опция да ги вземем. Ето, благодаря, че ми я давате, към момента съм на стремето, играя в 3 театъра, 4-5 спектакъла! “, отговори артистът.

„ Този път премията ми съответства с един от обичаните актьори. Михайлов е един национален будител, изключително с „ Капитан Петко челник “, съобщи Борисов и се похвали, че от идната година наред с 10% нарастване на бюджетните заплати ще има и 20 млн.лева повече за кино, театри и просвета. Целево също ще продължи кабинетът да отпуска за археология. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР