Васил Михайлов. Снимка: Искра.бг Наказание пробация“ за срок от една година

...
Васил Михайлов. Снимка: Искра.бг
Наказание пробация“ за срок от една година
Коментари Харесай

Пробация и безвъзмезден труд за Васил Михайлов заради побоя в Созопол

Васил Михайлов. Снимка: Искра.бг

Наказание „ пробация “ за период от една година и половина и 100 часа общественополезен труд получи прокурорският наследник Васил Михайлов за побой в Созопол.

До присъдата се стигна след съглашение сред прокуратурата и отбраната на подсъдимия. Самият Михайлов съобщи, че е наясно с изискванията на пробацията и че при положение на нарушаване на някоя от точките по нея, ще последва дейно наказване „ отнемане от независимост “ . Той ще би трябвало да се среща два пъти седмично с пробационен чиновник и няма право да трансформира адреса си в Перник, на който е регистриран.

Пострадалият от побоя Петър Гюров отхвърли да бъде страна по процеса . Той е подал молба да бъде счетен от съда за очевидец и жертва със характерни потребности , само че това му бе отказано, защото не дава отговор на нужните условия за това. Подобна мярка нормално се ползва за жертви на тероризъм , полово принуждение, закононарушения от ненавист и други

Побоят е осъществен през лятото на 2021 година на алея сред две нощи заведения в Созопол. Михайлов блъснал с пестник в лицето Петър Гюров , като е счупим носа му и му е нанесъл трайни вреди.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР