Васил Капланов - Каплата отново попадна в ареста. Той е

...
Васил Капланов - Каплата отново попадна в ареста. Той е
Коментари Харесай

Каплата отново арестуван - този път за закана за убийство

Васил Капланов - Каплата още веднъж попадна в ареста. Той е бил арестуван във връзка със сигнал, че се е заканил с ликвидиране на човек от Дупница, оповестява.
Още по тематиката
Капаланов е последният човек, който е видял безследно изчезналия Янек Миланов. На 31 юли вечерта Янек се качил в джипа на Каплата и от този момент следите му се губят.

Миналата седмица Капланов бе арестуван с обвиняване за нелегално владеене на 155 патрона. Районният съд в Дупница го пусна под домакински арест, само че прокуратурата апелира мярката и упорства за задържане под стража.

Главният прокурор Иван Гешев разгласи, че е почнала инспекция в РПУ-Дупница, като се проверява и активността на Васил Капланов-Каплата.

В последните дни над 300 служители на реда и жандармеристи се включиха в издирването на изчезналия Янек Миланов в региона на близкото село Крайници.

" Работи голям запас, претърсват се 120 кв./км, периметърът ще бъде уголемен. Няма да се откажем, ще работим колкото би трябвало ", добави Гешев.

Следите на 43-годишния дупничанин се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция, където живее и работи от години. За последно Янек бил забелязан да се качва в автомобила на някогашния гард на братя Галеви, с който имали остаряла омраза.

Каплата обаче изрично отричал да знае какво се е случило с Миланов. Пред проверяващите той декларирал, че Янек е слязъл от джипа му незасегнат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР