Васил Грудев ще стане зам.-министър на земеделието. По информация на

...
Васил Грудев ще стане зам.-министър на земеделието. По информация на
Коментари Харесай

Васил Грудев става зам.-министър на земеделието


Васил Грудев ще стане зам.-министър на земеделието. По информация на „ Скандал “ той ще дава отговор за европейската Програма за развиване на селските региони /ПРСР/.

Бившият министър на земеделието и храните Васил Грудев в служебното държавно управление на Георги Близнашки в интервала 6 август – 7 ноември 2014 година не можа да се върне на поста като министър, само че се чака да стане зам.-министър.

Кой е Васил Грудев?

Роден е на 5 май 1980 година в град Пловдив. Завършва френската гимназия в родния си град. Впоследствие приключва магистратура в университета „ Франш Конте “.

През април 2006 година стартира работа в Държавен фонд „ Земеделие “. Между април 2006 и декември 2008 година е специалист в отдел „ Директни заплащания на повърхност “.

В интервала 2009 – 2011 година е шеф на отдел „ Технически инспекторат “, а от 2011 до 2013 година е заместител изпълнителен шеф на Държавна фирма „ Земеделие “.

През септември 2013 година става изпълнителен шеф на фонда до ноември същата година.

В интервала 6 август – 7 ноември 2014 година е министър на земеделието и храните в служебното държавно управление на Георги Близнашки.

Заместник-министър на земеделието и храните по време на второто държавно управление на Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР