Васил Гарванлиев от Струмица с песента Here I stand ще

...
Васил Гарванлиев от Струмица с песента Here I stand ще
Коментари Харесай

Представителят на Северна Македония тръгва с българското знаме за Евровизия

Васил Гарванлиев от Струмица с песента " Here I stand " ще показва Северна Македония на тазгодишното издание на „ Евровизия “ в Ротердам. В клипа на изпълнителя може да се забележи българския трикольор, само че на никое място във видеото не се схваща, че става въпрос за реализатор от Северна Македония, оповестява скопското електронно издание MakPress, представено от организация " Фокус ".
Във видеото, на един от фрагментите, който трае към пет секунди, на фона на Васил Гарванлиев се появяват цветовете на българското знаме, т.е. бяло, зелено и алено, сложени отвесно на стената, до момента в който в това време в нито един миг от видеото не може да се разбере, че става въпрос за реализатор от Северна Македония - без значение че концепцията на състезанието е да разпространява обособените европейски страни. 

Автор на музиката и текста е самият Васил, а аранжиментът и продукцията са дело на Борче Кузмановски и Давор Йордановски. Музиката към песента е записана в студио „ Феймс “ в Скопие, с оркестър онлайн, с диригент Олег Кондратенко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР