Васил Божков се завръща в Левски. В рамките на две

...
Васил Божков се завръща в Левски. В рамките на две
Коментари Харесай

Пътят на Васил Божков към "Левски"

Васил Божков се завръща в " Левски ". В рамките на две години в първата половина на 90-те на предишния век е член на Управителния съвет на клуба. След скандал с тогавашния президент на " Сините " Томас Лафчис е отхвърлен от управлението.

През 1999 година предприемачът става притежател на ЦСКА. Начело на " армейците " е седем години, за които отборът печели две трофеи и една Купа на България. Продава клуба на индиеца Праимод Митал.

" Това, че е бил притежател на ЦСКА демонстрира, че той е предприемач и подхожда прагматично, а не с някакви пристрастия ", декларира Николай Истатков - ръководител на " Синя България ".
От Божков до Божков – „ Левски ” на новото време „ Сините ” изпращат 30-годишен плевел интервал, какво ли още следва?
Сега Божков става част от " Левски " в сложна обстановка. Клубът е със отговорности от към 32 млн. лв. и без извоюван трофей към този момент 10 години. Привържениците, обаче виждат добър знак в това, че в основата на неговото известие, че ще оказва помощ на " Левски " – е бизнес партньорство.

" Вече се наслушахме на безапелационни обещания. Практичният метод на това известие - акцентираме на него. " Синята " общественост би трябвало да се възползва от потенциала на Васил Божков ", продължи Истатков.

Очаква се промяната на собствеността в " Левски " да бъде официализирана на 6 март по време на общото заседание на клуба.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР