Васил Божков публикува нова част от сигнала, който, по думите

...
Васил Божков публикува нова част от сигнала, който, по думите
Коментари Харесай

Божков публикува нов сигнал – “паметна записка” с “К. Домусчиев”

Васил Божков разгласява нова част от сигнала, който, по думите му, ще изпрати до български и непознати институции. Обвиняемият предприемач, който се укрива от българските управляващи в Дубай, оповести “паметна бележка ” с присъединяване на “К. Домусчиев ” в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

“Това е паметна бележка от среща в кабинета на господин Кирил Домусчиев, извършена на 10.7.2019 година Тя бе осъществена под натиска на господин Борисов и Влади Горанов. Почеркът е мой, а подписите – на Кирил и мой.

По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, с цел да съществува бизнесът ми, бяха завършени в непазарен контракт сред „ Национална лотария “ АД, „ Ню геймс “ АД и „ Нова броудкастинг груп “ ЕООД за 240 000 000 лв. с Данък добавена стойност.

Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с въздействие, корист със служебно състояние – ще преценяват способените институции. В България и Европа.

ПАМЕТНА ЗАПИСКА

1. 20 000 000 лева (без ДДС) контракт за реклама. Десетгодишен с три години предупреждение за преустановяване.

2. Ако НоваТВ загуби рекламодатели в
хазарта ги компенсира с други сходни в размера на изгубените контракти в НоваТВ или в „ Лудогорец “.

3. Пълен съпорт в ДКХ за урегулиране бизнеса и съблюдаване законите на Република България.

(К. Домусчиев – 10.07.19) (В. Божков – 10.07.19) ”.

БГНЕС напомня, че в предходната седмица Божков, който е с 11 повдигнати обвинявания и е в чужбина, разгласява скрийншотове на известия, за които твърди, че са преписка с финансовия министър Владислав Горанов. В тях се разискват въпроси, свързани с регулирането на
хазарта и са намесени имената на ръководители на Държавната организация по хазарта. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР