Васил Божков е придружен от полицията за разпит като свидетел,

...
Васил Божков е придружен от полицията за разпит като свидетел,
Коментари Харесай

Адв. Гатев: Васил Божков е придружен от полицията за разпит като свидетел

Васил Божков е съпроводен от полицията за разпит като очевидец, изясни юристът му Георги Гатев пред медиите, след акция на Министерство на вътрешните работи в парцели на предприемача, съобщи Българска телеграфна агенция. 

 

Гатев уточни, че претърсванията са свързани с досъдебно произвеждане в Столичната дирекция на вътрешните работи, което се води от предходната година, по отношение на компании и тяхната активност. Адвокатът изясни, че клиентът му е бил обвързван преди с някои от компаниите, само че те са трансферирани на друго лице. Той позволи, че от Божков, като очевидец, евентуално ще бъде поискана информация за тези компании.

 

Адвокат Георги Гатев уточни, че дейностите на полицията не касаят Алексей Петров.

 

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи осведомиха, че на територията на столицата се правят процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности, свързани с следствието на убийството на Алексей Петров.

 

Събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийска градска прокуратура.

 

Днес МВР стартира дейности по необходимост в парцели на предприемача. На един от адресите, където се правят претърсвания и изземвания, Божков изтърпява мярка „ домакински арест ”. 

 

Пред медиите Васил Божков съобщи, че не е имал взаимоотношения с Алексей Петров и няма нищо общо с него. Бизнесменът разгласи, че приготвя нов политически план. Той разяснява, че дейностите против него са, " с цел да бъде спрян този план и да се плашат хората, които ме поддържат ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР