Васил Андонов, по-известен вече като Андон, е познат в социалните

...
Васил Андонов, по-известен вече като Андон, е познат в социалните
Коментари Харесай

Русото си го влече: Андон пак смени цвета на косата и заприлича на Зейн Малик

Васил Андонов, по-известен към този момент като Андон, е прочут в обществените мрежи като влогър, артист в уеб сериали и артист. Някои от вас може би го знаят и като PICKPUKK, само че този псевдоним към този момент е в историята. 

Виж още: Какво котенце! Десита се пусна по бански пред огледалото и си сподели всичко

През годините музиката се трансформира в неговата най-голяма пристрастеност. През 2019 година той даже подписва с компанията на Галин „ Alpha Music ”, само че 6 месеца по-късно договорът му е преустановен по взаимно единодушие и по този начин и не вършат дружно нито един план. Музикалният му път неотдавна го заведе в поп фолка, като преди този момент шлагерите му бяха в напълно различен род. Дълги години той и Никол Бутева бяха една от инфлуенсърските двойки, само че след това връзката им завърши и всеки пое по личен път.

Виж още: Пълен шок: Вероника Стефанова шокира всички с деформираното си лице

Певецът не се опасява да опитва както в кариерното си развиване, по този начин и в персонален проект. Промените  много му харесват, тъй като постоянно можем да го забележим с разнообразни визии – кои от кои по-шантави. В стори в персоналния си профил в Instagram той показа видео, на което се вижда, че той още веднъж боядисва косата си руса. Ако върнем лентата обратно, ще забележим, че той най-малко няколко пъти е минавал в тима на „ русокоските “. Е, всеки самичък избира по какъв начин да наподобява, нали по този начин? Възможно е и да копира британския артист Зейн Малик- несъмнено има голяма аналогия сред двамата в този момент.

Изображение: https://www.instagram.com/andon.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР