Вашият хороскоп за лято 2022 казва, че е време да

...
Вашият хороскоп за лято 2022 казва, че е време да
Коментари Харесай

ЛЕТЕН Хороскоп: Деви, лятото е вашето време да се съберете с приятелите си

Вашият хороскоп за лято 2022 споделя, че е време да се съберете с най-хубавите си другари, Деви, и да се обкръжите с хора със сходни ползи, които споделят сходни очаквания и фантазии. В последна сметка сезонът на Рака стартира на 21 юни и задейства вашия 11-ти дом на общността!

По подигравка на ориста Нептун ще стане назадничав към края на юни, което евентуално ще стартира да отстранява мъглата, която замъглява вашите връзки. С това на разум, вашето усещане за “Единствения ” може да стартира да се трансформира, до момента в който придобивате повече изясненост. Въпреки това, новолунието в Рак на 28 юни в действителност е идеалната опция да затоплите връзките с сътрудник или да помолите другар за морална поддръжка. Не се опасявайте да разчитате на вашия екип!

След като настъпи юли, амбициозният Марс ще възпламени огън във вашия девети дом на приключенията, връщайки фокуса върху вашите системи от вярвания и желанието ви за нови прекарвания. Някои от тези прекарвания може да се въртят към другарство и/или съдействие, тъй че не се колебайте да споделите вашите хрумвания и да приемете мнението на другите! Вашата вътрешен глас ще приказва по-силно, в сравнение с сте привикнали, тъй че обърнете внимание на това, което споделя. Пълнолунието в Козирог на 13 юли безусловно ще докара до осъществяване на нещо по този начин или другояче, защото ще задейства вашия щастлив пети дом на игра, пристрастеност и обич. Прегърнете креативната си искра!

В началото на август Меркурий, вашият галактически държател, ще се реалокира във вашия зодиакален знак, засилвайки интелектуалните ви сили и изостряйки възприятието ви за самопознание. Той освен ще ви помогне да обосновете  гледната си точка и да разберете дребни елементи, само че също по този начин ще ви даде опция да видите съответна обстановка по изцяло нов метод. Въпреки това, може да готвите огромна концепция зад кулисите, изключително когато Венера се причислява към Слънцето във вашия 12-ти дом на невидимите сили.

Освен това, няколко дни преди началото на сезона на рождените ви дни, Марс ще направи своя подтикващ дебют в Близнаци, внасяйки сила в кариерния ви бранш от 20 август. Закопчайте се, тъй като нещата са на път да станат " доста " забавни в професионалния ви живот.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР