Вашият дом е вашият храм. В него вие се чувствате

...
Вашият дом е вашият храм. В него вие се чувствате
Коментари Харесай

Предмети, които носят лош късмет в дома ви

Вашият дом е вашият храм. В него вие се чувствате най- предпазени от всичко и всеки. За да го предпазите обаче от отрицателна сила, е доста значимо да полагате грижи за него и тук не приказваме за типичните домашен отговорности. Ако допуснете у дома да имате движимости, които ви носят неприятен шанс, въздействат ви зле или ви носят неприятни мемоари, би трябвало неотложно да се отървете от тях. Това може да донесе по този начин мечтаната естетика във вашата къща, от която имате потребност за по-щастливи дни. Не правете взаимни отстъпки с нещо, единствено тъй като са ви подарък от някого, въпреки да не ви харесват. По този метод вредите на самите себе си. Има някои движимости, които несъмнено могат да ви носят неприятен шанс и не е добре да са в дома ви. Ето кои са те:

Вещи, носещи мъчителни мемоари. Вероятно всички имаме неприятни мемоари, свързани с предмети вкъщи. Това може да е някаква фотография на ваш някогашен или подарък, даден ви от човек, който ви е предал в предишното. Предмети, които ни припомнят за мъчителни мемоари, би трябвало да бъдат изхвърлени, тъй като са прочувствено заредени и тяхната символика, както и вълните им, са нездравословни. Ако в действителност не можете да се отървете от тях, можете да ги заключите в кутия и да ги съхранявате на тавана или в мазето. Подаръците от някогашни сътрудници надали в този момент ще ви носят някаква наслада. Погрижете се те да останат надалеч от вас.

Повредени съдове. Накъсани, развалени или напукани съдове, както и изцапани или скъсано долни дрехи, би трябвало да бъдат отстранени от вкъщи ви. Всъщност тези предмети са източник на негативизъм и носят неприятен шанс, горест, потиснатост и страдание в нашите семейства. Опитайте се да подменяте съдовете си, с цел да покажете, че имате отношение към това по какъв начин наподобява вашата кухня, тъй като това приказва ясно за вашия темперамент и дали сте благополучен човек.

Изкуствени растения. Растенията на закрито вършат дома ви да наподобява по-приветлив и е хубаво да имате най-малко няколко такива в къщата си. Това обаче надалеч не важи за изкуствените растения, тъй като те не носят добра сила и блокират тази на същинските. Може да е поверие, само че се има вяра, че те предизвикват финансови проблеми и водят до опустошаване. Вместо това може да заложите на нефритено дърво, което е знак на разцвет, или щастливия бамбук. В случай, че предпочитате цветята за дома ви, не е нужно да имате двор, защото може да избирате от огромно многообразие от такива, които се отглеждат в саксия. Те ще придадат още по-голяма свежет и спомагателен живот на вашия дом.

Огледала в неприятно положение. Надрасканите или още по-зле – счупените огледала би трябвало да се изхвърлят неотложно, защото носят неприятен шанс. Ако едно огледало към този момент не може да се употребява, наподобява зле или сте осъзнали, че носи неприятен шанс, по- добре го заменете с ново, което ще направи къщата ви по- уютна. От значително значение също е мястото, където ги поставяте в дома ви, тъй като те могат да ви донесат отрицателни страсти. В една стая, да вземем за пример, те могат да причинят неприятна циркулация на силата и да попречат на жителите да си починат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР