Вашите братя и сестри са вашите първи приятели, независимо дали

...
Вашите братя и сестри са вашите първи приятели, независимо дали
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са най-добрите братя и сестри и сте късметлии, ако ги имате

Вашите братя и сестри са вашите първи другари, без значение дали ви харесва или не. Ако имате шанс, сте си доста близки, довършвате си изреченията и поддържате връзка без думи. Винаги можете да разчитате на тях, а те – на вас.

От друга страна, вашите братя и сестри могат да бъдат вашето проклинание, непрекъснато да се състезават с вас или да се карат с вас, до момента в който не избухнете. А в случай че имате брат или сестра от тези зодии, сте същински късметлии:

Везни: Възхитителният миротворец

Везните съчетават всички качества, които бихте желали да видите в своя брат или сестра. Те поддържат връзка добре с околните и одобряват връзките с тях съществено. Освен това са и извънредно лоялни към тези, които имат значение за тях, Везните също умеят да заобикалят спорове и да се оправят с проблемите възхитително.

Освен това са доста занимателни и прекараното време с тях е постоянно забавно. Техният сексапил, духовитост и забавление притеглят хората.

Везните имат силата да очароват всеки, който срещнат, карайки ви да се възхищавате на тяхната уникалност и да се гордеете, че сте родственици.

Риби: Безкористното сърце

Ако вашият брат или сестра е Риби, имате до себе си изобилен източник на обич, лоялност и схващане до края на живота си. Рибите виждат красивите неща във вас, даже и вие да не ги виждате.

Те се грижат за вас и ви ценят, осъзнавайки, че сте необичаен, незаместим човек в живота им и те са имали шанса да израснат до вас. Те ще бъдат привързани към вас до края на живота ви и постоянно ще ви бъдат опора и поддръжка. Каквото и да им кажете, те ще слушат деликатно и няма да ви съдят.

Тяхната мечтателност може да бъде досадна, когато би трябвало да бъдат съществени и земни. В последна сметка обаче знаете, че те ще бъдат до вас, без значение от вашите потребности. И това е в действителност значимо.

Телец: Преданата канара

Брат или сестра Телец е сериозен човек, изключително когато би трябвало да ви отбрани. Телецът е предан до последния си мирис на тези, които обича. Вашият зложелател ще стане негов зложелател.

Телецът обаче може да бъде доста твърдоглав. Спорът с него е съществено главоболие, наподобява, че в никакъв случай не можете да го убедите. Колкото и да ви разстройва, знайте, че неговият дебелоглав се придвижва и във вашата връзка. Нищо и никой не може да го спре да ви поддържа.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР