Вашингтон вчера демонстрира обединен фронт срещу руската инвазия на Украйна,

...
Вашингтон вчера демонстрира обединен фронт срещу руската инвазия на Украйна,
Коментари Харесай

Байдън подписа закон, свързан с Украйна

Вашингтон през вчерашния ден показва единен фронт против съветската инвазия на Украйна, откакто президентът Джо Байдън подписа подсилен и от двете партии, помогнала за успеха над нацистка Германия, задачата на който е да укрепи Киев и съдружниците на Съединени американски щати в Източна Европа , съобщи Асошиейтед прес.

Новият закон е като цяло алегоричен , само че беше подписан, до момента в който Конгресът е напът да утвърди финансиране от още 33 милиарда $ или даже повече за воденето на войната , отбелязва АП.

Преди да подпише закона Байдън съобщи, че "войната на Путин още веднъж носи безсистемно заличаване на Европа ", визирайки смисъла на датата .

U.S. President Joe Biden signed into law S.3522, the 'Ukraine Democracy Defense Lend-Lease Act of 2022,' making it easier to export military equipment to Ukraine
— Reuters (@Reuters)
Междувременно стана ясно, че Джо Байдън е декларирал, че се тормози, че президентът на Русия Владимир Путин няма излаз от войната в Украйна. Байдън че се пробва да реши по какъв начин да се оправи с този проблем.

На мероприятие за набиране на средства във вашингтонско предградие Байдън сподели, че Путин неверно е вярвал, че нашествието на Украйна ще разцепи НАТО и Европейски Съюз. Вместо това Съединени американски щати и доста европейски страни са се сплотили в поддръжка на Украйна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР