Вашингтон трябва незабавно да предаде на Русия данни за терористичната

...
Вашингтон трябва незабавно да предаде на Русия данни за терористичната
Коментари Харесай

Захарова: На какво основание САЩ правят изводи за нечия невинност? Ако имат данни за терористичната атака, незабавно да ги предадат на Русия

Вашингтон би трябвало неотложно да съобщи на Русия данни за терористичната офанзива в " Крокус сити хол ", в случай че разполага с такива. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.

" На какво основание формалните лица във Вашингтон вършат каквито и да било заключения в разгара на нещастието за нечия непорочност? Ако Съединените щати разполагат или са имали надеждна информация в това отношение, тогава тя би трябвало неотложно да бъде предадена на съветската страна ", написа Захарова в канала си в Telegram, разяснявайки изказването на представителя на Белия дом Джон Кърби, че няма признаци за присъединяване на Украйна в терористичната офанзива в " Крокус сити хол ". „ А в случай че нямат такива данни, тогава Белият дом няма право да издава индулгенции на никого “, добави тя и уточни, че способените органи ще открият всички забъркани.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР