Вашингтон подчерта, че палестинските лидери трябва да бъдат държани отговорни

...
Вашингтон подчерта, че палестинските лидери трябва да бъдат държани отговорни
Коментари Харесай

САЩ събират СС на ООН заради палестинската стрелба по Израел

Вашингтон акцентира, че палестинските водачи би трябвало да бъдат държани виновни за това, което се случва в Газа

Съединени американски щати желаеха незабавно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации след изстрелването на ракети и мини против Израел от линията Газа, заяви във вторник американската задача в Организация на обединените нации, представена от БГНЕС  и Нова тв. Заседанието би трябвало да се организира в сряда след обяд, прецизира представителството на Съединени американски щати.Последните офанзиви от Газа са най-големите от 2014, съгласно същия източник.

" Съветът за сигурност би трябвало да се възмути и да отговори на този финален епизод на принуждение против почтени израелски цивилни ", разгласи посланичката на Съединени американски щати в международната организация Ники Хейли. " Палестинските водачи би трябвало да бъдат държани виновни за това, което оставят да се случва в Газа ", добави тя.

Във вторник израелската войска нанесе удари по десетки цели в линията Газа като възмездие за масирания обстрел с ракети и снаряди. Трима израелски бойци бяха ранени при стрелбата, съгласно израелската войска. От палестинска страна не се оповестява за никакви жертви. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР