ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — Кампанията на Джо Байдън започна бурна

...
ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — Кампанията на Джо Байдън започна бурна
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън обвинява подкрепящите импийчмънта „MAGA републиканци“, че приемат „походни заповеди“ от Тръмп

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — Кампанията на Джо Байдън стартира бурна офанзива против републиканците, до момента в който се приготвят да формализират следствие за импийчмънт президента, обвинявайки членовете на Републиканската партия, че са задължили Доналд Тръмп в прелиминарен обзор на това какво чака нацията, в случай че някогашният президент се върне на поста.

В нова записка, споделена с NBC News, Байдън-Харис Директорът по връзките за 2024 година Майкъл Тайлър сподели, че до момента в който изследванията демонстрират, че множеството гласоподаватели са срещу импийчмънта на Байдън, републиканците в Камарата на представителите се пробват да се приспособят към Тръмп след спорното заричане да ръководи с желязна ръка в „ първия ден “ – и доста преди да бъде избран отново.

„ Единственият клон на държавното управление, следен от републиканците MAGA, извършва обещанието на Доналд Тръмп да употребява лостовете на държавното управление, с цел да наложи политическо отмъщение на враговете си “, сподели Тайлър. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР