Вашингтон, окръг Колумбия – Организаторите на Слушайте Мичиган“ – опит

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Организаторите на Слушайте Мичиган“ – опит
Коментари Харесай

Как неангажираният вот срещу политиката на Байдън за Газа става „национален“

Вашингтон, окръг Колумбия – Организаторите на „ Слушайте Мичиган “ – опит да се стачкува против политиката на Джо Байдън по отношение на войната на Израел в Газа – имайте обръщение към президента на Съединените щати: Конфликтът не е „ нишов “ проблем единствено за някои сегменти от политическата левица.

Listen to Michigan се появи по-рано тази година като всеобщо придвижване, фокусирано върху първичните избори в щата. Той прикани гласоподавателите да дадат „ неангажирани гласове “, вместо да поддържат напъните за преизбиране на Байдън, в опит да изразят недоволството си от позицията на президента по отношение на войната.

Но това придвижване сложи началото на резултата на доминото в други основни щати, като се появиха сходни „ протестни гласове “. В понеделник Listen to Michigan разкри проектите си да изведе акцията си на национална сцена.

„ Откакто стартирахме акцията си в Мичиган, критиците направиха всичко допустимо, с цел да сведат до най-малко инерцията на „ неангажираните “ и Слуш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР