Вашингтон не вижда никакви разлики между основните и неосновните елементи

...
Вашингтон не вижда никакви разлики между основните и неосновните елементи
Коментари Харесай

САЩ ще преразгледат сътрудничеството си със съюзниците, използващи Хуавей за 5G мрежите си

Вашингтон не вижда никакви разлики сред главните и неосновните детайли на информационните мрежи от пето потомство 5G и ще преразгледа шерването на информация със съдружници, които употребяват съоръжение на китайската корпорация Huawei ( " Хуавей " ) в построяването им, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

" Позицията на Съединени американски щати е, че потреблението на съоръжение на " Хуавей " или на която и да било друга ненадеждна компания в който и да е сегмент от телекомуникационната мрежа 5G съставлява риск ", съобщи Робърт Стрейър, заместител държавен секретар по киберкомуникациите и осведомителната политика в Държавния департамент на Съединени американски щати.

Ако други страни включат и разрешат на ненадеждни компании да вземат участие в построяването на техните 5G мрежи, " ще се наложи да преразгледаме опцията да споделяме информация и да сме свързани с тях по метода, по който сме свързани през днешния ден, добави той.

Според източници на Ройтерс предходната седмица английският Съвет за национална сигурност е решил да забрани потреблението на съоръжение на " Хуавей " във водещи детайли на 5G мрежите, само че да разреши потреблението им в периферни елементи на мрежите при засилени ограничавания. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР