От началото на изборния ден до 10:00 часа има 6

...
От началото на изборния ден до 10:00 часа има 6
Коментари Харесай

МВР: От началото на изборния ден до 10:00 часа има 6 сигнала за нарушения

От началото на изборния ден до 10:00 часа има 6 сигнала, получени в Министерство на вътрешните работи за нарушавания. От началото на изборната акция има 99 следствия за изборни закононарушения. Това сподели основният комисар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев по време на брифинг пред публицисти.

„ Изборният ден протича в естествена и спокойна конюнктура. Днес за защита на вота са включени близо 16 000 служители на реда. От тях 15 600 са ангажирани с защита на обитаемоте места, останалите са конфигурирани за изчистване на сигнали. Важно е да отбележим на всички жители, които желаят да упражняват правото си на глас в днешния ден, че в изборните места няма да бъдат допускани жители с огнестрелно оръжие и предмети, които могат да застрашат живота и здравето на жителите ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Всеки един жител има правото и опцията да подава сигнал, когато е установил нарушаване на изборните права на жителите на денонощната телефонна линия на Министерство на вътрешните работи ", добави Димитър Кангалджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР