Вашингтон. Министърът на правосъдието Цецка Цачева проведе работна среща с

...
Вашингтон. Министърът на правосъдието Цецка Цачева проведе работна среща с
Коментари Харесай

Министър Цецка Цачева проведе работна среща с главния прокурор на САЩ Джеферсън Сешънс

Вашингтон. Министърът на правораздаването Цецка Цачева организира работна среща с основния прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс, оповестиха от пресцентъра на министерството .
По време на втория ден от визитата си във Вашингтон министър Цачева срещна Сешънс с един от главните цели за Министерство на правораздаването по време на идното Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз - институционализиране на Службата на Европейския прокурор.
„ България, като един от основателите за основаването на Европейска прокуратура, ще работи предпочитано за институционализирането и действието на службата и за построяването на връзките с партньорските институции и служби, като ЕВРОЮСТ, ЕВРОПОЛ, ОЛАФ, в това число от страни отвън Европейския съюз ”, изясни министър Цачева.
Главният прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс одобри с интерес отправената от министър Цачева покана да участва на конференцията, отдадена на тематиката за институционализирането на Европейската прокуратура, която ще се организира в София през март 2018.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР