Вашингтон и неговите съюзници упорито се опитват да въведат логиката

...
Вашингтон и неговите съюзници упорито се опитват да въведат логиката
Коментари Харесай

Рябков: САЩ се опитват да внесат конфронтация в Азиатско-тихоокеанския регион

Вашингтон и неговите съдружници настойчиво се пробват да вкарат логиката на борба и нови линии на борба в Азиатско-тихоокеанския район. Това сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков на интернационалния конгрес „ Университетите и бъдещето “ в Московския държавен университет, оповестяват съветски медии.

„ Съединените щати и техните съдружници също постановат конфронтационни линии в Азиатско-тихоокеанския район, където настойчиво вкарват логиката на дълбока борба. Ние считаме това за демонстрация на надмощие и същия ред, учреден на правила, с които Западът е заменил интернационалния закон “, акцентира Рябков.

Той също по този начин означи, че методът, по който Западът обезверено се пробва да резервира „ неонацисткия режим, който поддържа “ в Киев, единствено ускорява убеждението, че външнополитическият курс на Русия е верен.

„ Русия е един от международните центрове и като подобен се стреми да играе балансираща, съзидателна роля в международните каузи и да има забележителен принос за развиването на общото пространство на Евразия “, сподели още Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР