Вашингтон и Брюксел са виновни за смъртта на Навални.Това обяви

...
Вашингтон и Брюксел са виновни за смъртта на Навални.Това обяви
Коментари Харесай

Председателят на руския парламент: Вашингтон и Брюксел убиха Навални

Вашингтон и Брюксел са отговорни за гибелта на Навални.

Това разгласи в " Телеграм " ръководителят на съветския парламент Вячеслав Володин.

" Причината ще бъде открита от криминалисти и разследване. Но когато, без да чакат резултати, обвиняванията и изказванията на политици и ръководители на вражески страни звучат като копия, първо би трябвало да отговорите на въпроса: Кой печели от гибелта на Навални през днешния ден? ".

И след това Володин набеждава за виновни тези, които " постановиха повече от 19 хиляди наказания против Русия, целящи да раздерат нейната стопанска система на части ".

" Всички те, имената им са добре известни: от генералния секретар на НАТО и управлението на Съединени американски щати до Шолц, Сунак и Зеленски, са виновниците за гибелта на Навални. Облагодетелствани от гибелта му имат точно те, които са взели огромен брой несполучливи решения и се вкопчват в позициите си ".

(бел. ред. - Руските управляващи може би би трябвало да се свържат с Володин, който очевидно разполага с информация, че гибелта на Навални не е била инцидентна. Засега държавните медии настояват, че опозиционерът просто е " изгубил схващане " в наказателната си колония, където излежаваше дългогодишна присъда за скалъпени от незаконния Путинов режим обвинявания.)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР