ВАШИНГТОН (AP) - Първите набези в свободната агенция за Washington

...
ВАШИНГТОН (AP) - Първите набези в свободната агенция за Washington
Коментари Харесай

Commanders подписват с центъра Tyler Biadasz и D-lineman Дорънс Армстронг, твърдят източници на AP

ВАШИНГТОН (AP) - Първите нападения в свободната организация за Washington Commanders са играчи, с които новият треньор Дан Куин е добре осведомен.

Отборът се е съгласил да подписа покупко-продажби с центъра Тайлър Биадаш и бранителя Дорънс Армстронг, съгласно двама души, осведомени със споразуменията. Хората приказваха с Асошиейтед прес при изискване за анонимност в понеделник, защото договорите не могат да бъдат направени публични, до момента в който новата година на лигата не стартира в сряда.

Куин, нает предишния месец от новия общоприет управител Адам Питърс и контролиращия притежател Джош Харис, прекара последните три сезона като отбранителен координатор на Далас Каубойс.

Biadasz беше титулярният център на Каубойс през цялото това време. Армстронг е запаса при тях от 2018 година, като се появи в 47 мача и титуляр в 11 за Далас, до момента в който Куин управляваше отбраната.

Подписването на Biadasz е най-новата стъпка в преразглеждането на офанзивната линия, което разреши на куотърбека Сам Хауъл да бъде уволн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР