ВАШИНГТОН (AP) — Времето изтичаше и пратеникът на САЩ по

...
ВАШИНГТОН (AP) — Времето изтичаше и пратеникът на САЩ по
Коментари Харесай

Джон Кери отразява времето като най-добрия преговарящ на САЩ по въпросите на климата и „голям пробив“ в преговорите за климата

ВАШИНГТОН (AP) — Времето изтичаше и пратеникът на Съединени американски щати по климата Джон Кери го знаеше.

Международен договарянията за климата в средата на декември бяха блокирани без съглашение за последователно унищожаване на нефта, газа и въглищата, изкопаемите горива, които са главната причина за световното стопляне.

Официалната последна дата на конференцията, спонсорирана от Организация на обединените нации, ден след 80-ият рожден ден на Кери наближаваше бързо. Нещо повече, китайският сътрудник на Кери, Сие Женхуа, който оказа помощ за сключването на минали покупко-продажби с него, разгласи, че се пенсионира. Възможността може да се изплъзне на срещата на върха, известна като COP28, която се организира в Дубай.

„ Това ме накара да се въздържам и да стигна до доста повече срещи, самостоятелни и други, и почтено казано накара няколко други хора да се стремят да убедят и да създадат разликата “, спомня си Кери по време на скорошно изявление за Асошиейтед прес, обещано преди пенсионирането му тази седмица.

В разгара на договарянията минист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР