ВАШИНГТОН (АП) — Тексаската Дикси Уордън бързо казва, че не

...
ВАШИНГТОН (АП) — Тексаската Дикси Уордън бързо казва, че не
Коментари Харесай

Нова програма на IRS помага на своите първи потребители да подават своите данъци върху доходите по електронен път. И е безплатно

ВАШИНГТОН (АП) — Тексаската Дикси Уордън бързо споделя, че „ не е момиче с цифри “. Но като първия консуматор на новата безвъзмездна държавна система за подаване на електронни данъчни заявления, Warden оповестява, че е попълнила налозите си тази година за към час, употребявайки програмата.

„ Не желая да се назовавам манекен, само че това тук са налози за манекени “, сподели Уордън. Програмата й зададе елементарни въпроси по отношение на данъчния й статут, даде дефиниции за данъчен диалект като поправен брутен приход и чатбот беше разполагаем, с цел да отговори на нейните въпроси.

Проектът, прочут като Direct File и стартиран от IRS на лимитирана база в 12 щата през този данъчен сезон, е в своята пилотна фаза. От тази седмица е налично за отговарящите на изискванията консуматори да стартират своите връщания когато и да е, откакто по-рано е било налично единствено през избрани часове.

Ако бъде сполучлива и разширена за потребление от необятната общност, програмата може фрапантно да про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР