ВАШИНГТОН (AP) — Сезонът на турнирите на конференцията претърпя още

...
ВАШИНГТОН (AP) — Сезонът на турнирите на конференцията претърпя още
Коментари Харесай

Лоши новини за балона: Щатът Северна Каролина и Орегон увеличават офертите, тъй като резултатите от турнирите продължават

ВАШИНГТОН (AP) — Сезонът на шампионатите на конференцията претърпя още по-хаотичен поврат — и това е неприятна вест за най-малко няколко тима в балон.

Вълнуващият марш на щат Северна Каролина с пет победи за пет дни през шампионата Conferece на Атлантическото крайбрежие избута един граничен тим от шампионата NCAA. Вълчата глутница беше типичен апаш на предложения, грабвайки автоматизираната оферта на своята лига като номер 10 в конференцията. Сега Северна Каролина — противникът на Северна Каролина при успеха ѝ с 84-76 в събота вечер — ще би трябвало да употребява свободен избор, оставяйки едно място по-малко за балона.

Малко след цялостното с конфети тържество на Северна Каролина във Вашингтон стартира, Орегон победи Колорадо със 75-68, с цел да завоюва шампионата Pac-12 в Лас Вегас, което значи, че различен бабъл тим ще бъде отхвърлен.

„ Мисля, че победихме пет тима, всеки от които завоюва народен шампионат в границите на 2000-те “, сподели треньорът на N.C. State Кевин Кийтс, чийто тим наисти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР