ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците от Айова се насочват към събранията

...
ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците от Айова се насочват към събранията
Коментари Харесай

AP VoteCast: Участниците в събранията в Айова искат големи промени, виждат имиграцията като по-важна от икономиката

ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците от Айова се насочват към събранията в своя щат в понеделник с по-голямо предпочитание да се съсредоточат върху имиграцията, в сравнение с върху здравето на стопанската система на Съединени американски щати – вероятен знак, че културните битки може да засенчват джобните проблеми като мотивация.

Посланието им към претендентите на Републиканската партия в тази първа президентска конкуренция е ясно: към 9 от 10 желаят прелом или основна смяна в по какъв начин работи държавното управление на Съединени американски щати. Мнозина показаха песимизъм по отношение на правната система на държавното управление и честността на американските избори, доказателство за въздействието, което някогашният президент Доналд Тръмп към момента държи върху забележителен дял от Републиканската партия.

Констатациите от AP VoteCast ускоряват тежката поляризация, следена на президентските избори през 2016 година и 2020 година Отговорите на хора, насочили се към републиканските събрания, сочат предпочитание за огромни промени от политиките на президента демократ Джо Байдън по въпрос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР