ВАШИНГТОН (AP) — При първичната си победа във вторник в

...
ВАШИНГТОН (AP) — При първичната си победа във вторник в
Коментари Харесай

Защо AP свика първичните избори в 12-ти окръг на Пенсилвания за Съмър Лий: Обяснена надпревара

ВАШИНГТОН (AP) — При първичната си победа във вторник в 12-ти окръг на Пенсилвания, претендентът за първи мандат Демократическата партия в Съединени американски щати Съмър Лий освен надалеч надмина нейният единствен кандидат в целия окръг, само че също по този начин беше на път да надмине надалеч личната си победа на първичните избори преди две години.

Асошиейтед прес разгласи конкуренцията за Лий в 21:21. ET, когато водеше члена на съвета на Edgewood Borough Bhavini Patel, 59% против 41%, като повече от половината от гласовете бяха докладвани.

Лий беше по-напред както в богатия на гласове Allegheny County, който включва Питсбърг, по този начин и в Окръг Уестморланд, където беше победена на първичните избори през 2022 година По времето, когато беше свикана конкуренцията, Лий водеше и в двата окръга измежду гласовете, подадени по пощата, както и тези, подадени в деня на изборите. Преди две години в Allegheny Лий загуби изрично измежду гласовете, подадени по пощата, само че съумя да завоюва общо окръга с помощта на представянето с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР