ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън разкри дългоочакван пакет от

...
ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън разкри дългоочакван пакет от
Коментари Харесай

Какво има в пакета от 95 милиарда долара на Камарата на представителите, фокусиран върху подпомагането на Украйна и Израел

ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън разкри дълго чакан пакет от законопроекти, които ще дават военна помощ на Украйна и Израел, ще попълнят оръжейните системи на Съединени американски щати и даване на филантропична помощ на цивилни в Газа.

Пакетът възлиза на общо 95,3 милиарда $ разноски, което подхожда на общата сума, призната от Сената в средата на февруари. Но има и няколко разлики със законопроекта на Сената, предопределен да завоюва някои консерватори в Камарата.

Ето взор към сметките, които Джонсън се надява да одобри този уикенд.

УКРАИНА

Помощта за поддръжка на Украйна възлиза общо на към 61 милиарда $. Републиканците в Комитета по бюджетните заеми на Камарата на представителите споделиха, че повече от една трета от тази сума ще бъде предопределена за попълване на оръжия и системи за муниции за армията на Съединени американски щати.

Общата сума пари, предоставена на Украйна за закупуване на оръжия от Съединени американски щати са почти идентични в законопроектите за Камарат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР