ВАШИНГТОН (АП) — Нова завинаги пощенска марка, носеща портрета на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Нова завинаги пощенска марка, носеща портрета на
Коментари Харесай

Бети Форд завинаги пощенска марка бе представена в Белия дом

ВАШИНГТОН (АП) — Нова вечно пощенска марка, носеща портрета на някогашната първа дама на Съединени американски щати Бети Форд, беше показана в сряда следобяд в Източната зала на Белия дом.

И в случай че имаше тематика на събитието по откриването, тя се концентрира върху това по какъв начин брачната половинка на 38-ия президент на Съединени американски щати Джералд Форд употребява най-лошите епизоди в живота си, с цел да помогне на другите да преодолеят своите лични.

Форд, която умря през 2011 година, беше бранител на здравето на дамите и осведомеността за рака на гърдата, откакто се подложи на интервенция за рак на гърдата през 1974 година Тя също по този начин сътвори центрове за лекуване в цялата страна, които се считат за това, че са помогнали на генерации американци да преодолеят пристрастяване – откакто тя обществено разкри през 1978 година, че се бори с предписани медикаменти и алкохолна взаимозависимост.

Първата дама Джил Байдън, генералният шеф на пощите Луис Деджой, дъщерята на Форд Сюзън Форд Бейлс и президентът на фондация Хезелдън Бети Форд Джоузеф Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР