ВАШИНГТОН (АП) — Министърът на отбраната Лойд Остин каза в

...
ВАШИНГТОН (АП) — Министърът на отбраната Лойд Остин каза в
Коментари Харесай

Остин казва, че никога не е казвал на никого от своя персонал да държи Белия дом в неизвестност относно хоспитализацията

ВАШИНГТОН (АП) — Министърът на защитата Лойд Остин сподели в четвъртък, че в никакъв случай не е нареждал на никого от своя личен състав да не споделя на Белия дом, че d беше приет в болница и поема цялата отговорност да държи президента Джо Байдън в незнание в продължение на седмици, че е бил диагностициран с рак на простатата.

„ Ние не се справихме с това право и аз не се оправих с това право. Трябваше да кажа на президента за моята диагноза рак. Поемам цялата отговорност “, сподели Остин.

„ Новината ме раздруса “, сподели 70-годишният Остин, когато за първи път получи диагнозата. „ Честно казано, първият ми инстинкт беше да го запазя в загадка. “

Говорейки с кореспонденти в залата за брифинги на Пентагона, Остин даде най-подробните си мнения до момента по отношение на секретността към диагнозата му рак и битките с затруднения след интервенцията му на 22 декември. Това беше първият път, когато той отговаряше на въпроси на кореспонденти откогато беше върнат назад в болничното заведение на 1 януари.

„ Никога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР