ВАШИНГТОН (AP) — Министърът на финансите Джанет Йелън се отправя

...
ВАШИНГТОН (AP) — Министърът на финансите Джанет Йелън се отправя
Коментари Харесай

Джанет Йелън се отправя към Мексико, след като Министерството на финансите стартира нов ударен отряд за трафик на фентанил

ВАШИНГТОН (AP) — Министърът на финансите Джанет Йелън се насочва към Мексико тази седмица, с цел да разпространява новия ударен отряд на своята организация, с цел да помогне в битката с противозаконния трафик на фентанил като Съединени американски щати и Китай ускоряват напъните си да спрат придвижването на мощните опиоиди и материали за произвеждане на опиати в Съединените щати.

В Мексико Сити Йелън ще приказва с водачи на държавното управление и частния бранш за прекъсване на противозаконното финансиране, което финансира търговията с опиати и подтиква веригите за доставки посредством нейната самодейност „ friendshoring “. Основният фокус на пътуването ще бъде върху прекъсването на финансирането на фентанил.

Отрядът за противопоставяне на фентанила, разгласен в понеделник, ще събере личен състав и разузнаване от цялото Министерство на финансите – от неговите наказания и разследващи служби до престъпните следствия на IRS — за по-ефективно съдействие за прекъсване на потока от опиати в страната.

Създаването на групата и пътуванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР