ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Индиана се призна за виновен

...
ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Индиана се призна за виновен
Коментари Харесай

Мъж от Индиана се призна за виновен в нападение на полицията с палка и импровизирани оръжия по време на бунта в Капитолия

ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Индиана се призна за отговорен в четвъртък по обвинявания, че е употребявал железна палка, лампа и други спонтанни оръжия за нахлуване служители на реда, които защитаваха Капитолия на Съединени американски щати от навалица поддръжници на Доналд Тръмп.

32-годишният Къртис Логан Тейт удари минимум двама чиновници с палката, която донесе в Капитолия на 6 януари 2021 година, удряйки единия в ръката, а другия неведнъж по шлема.

>

Тейт също хвърли строшен крайник на маса, подова лампа, кутия за високоговорители и обувка по чиновниците, охраняващи входа на тунел на долната западна тераса на Капитолия. Той удари ръката на трети служител на реда и повреди прозорец, когато хвърли кутията на високоговорителя.

Тейт се призна за отговорен по три закононарушения за нахлуване, опозиция или възпрепятстване на полицията благодарение на смъртоносно или рисково оръжие, демонстрират правосъдните регистри.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Кристофър Купър във Вашингтон, окръг Колумбия, би трябвало да осъди Тейт на 9 юли. Насоките за о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР