ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Флорида, обвинен в намеса в

...
ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Флорида, обвинен в намеса в
Коментари Харесай

Прокурори: „Мрежа“ от поддръжници помогна на бегълците да избегнат залавянето след бунта в Капитолия

ВАШИНГТОН (АП) — Мъж от Флорида, упрекнат в интервенция в полицията по време на обсадата на Капитолия на 6 януари 2021 година, е обвързван с „ мрежа “ от поддръжници, които са помогнали на други обвинени за протестите в Капитолия да избегнат залавянето от ФБР, споделиха прокурорите в правосъдно дело тази седмица.

Федерален арбитър в четвъртък подреди Томас Пол Озбърн да бъде освободен от Флорида в пандиза, до момента в който чака правосъден развой по обвинявания, че е сграбчил палката на служител на реда по време на мафиотска офанзива против Капитолия. Преди съдията да се произнесе, прокурор от Министерството на правораздаването твърди, че Озбърн съставлява риск от бягство след ареста му на 22 февруари.

Озбърн е укривал обвинен от 6 януари, Кристофър Уоръл, който изчезна предходната година, откакто беше наказан за нахлуване на полицията с пикантен спрей по време на протеста в Капитолия, споделиха прокурорите. Те считат, че Уоръл, член на екстремистката група " Горди момчета ", е живял в дома на Озбърн в Лейкланд, Флорида, в продължение н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР