ВАШИНГТОН (AP) — Излезли от почти чистите си проверки на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Излезли от почти чистите си проверки на
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в президентските първични избори в Джорджия

ВАШИНГТОН (AP) — Излезли от съвсем чистите си инспекции на надпреварите в Супер вторник, президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп се насочат към Джорджия, където ще акция за гласове на първичните президентски избори във вторник в щат, който ще играе централна роля при решаването на орисите им през ноември.

За Тръмп денят евентуално ще има в допълнение значение, защото гласоподавателите в Джорджия и три други щата може да да му даде задоволително делегати, с цел да завоюва номинацията на републиканците за президент.

Освен това първичните избори за президент на Джорджия ще бъдат значително антиклимактични. Основният противник на Тръмп за номинацията на Републиканската партия, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, спря акцията си тази седмица след проваляне в супер вторник, когато завоюва първичните избори във Върмонт, само че загуби 14 други надпревари. Байдън също ще се сблъска с по-малко кандидати на първичните избори, откакто американският представител Дийн Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР