ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън отново поиска от съдия да

...
ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън отново поиска от съдия да
Коментари Харесай

Адвокатите на Хънтър Байдън настояват за отхвърляне на обвиненията за притежание на оръжие, като твърдят, че са политически мотивирани

ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън още веднъж изиска от арбитър да отхвърли федералното дело за оръжие против него във вторник, като аргументира, че е политически стимулирано и основно доказателствата бяха тествани след повдигането на обвиняванията.

Остатъците от кокаин, открити в торбичката, която синът на президента е употребявал, с цел да държи револвера си, бяха разпознати едвам предходната година, след провалено съглашение за признание на виновността и следващо обвиняване, сподели юристът на отбраната на Хънтър Байдън в правосъдни документи.

Първоначално торбичката е открита в кофа за отпадък и не е тествана за пръстови отпечатъци или с цел да се дефинира какъв брой време остатъците са били там, написа юристът на отбраната Абе Лоуел. Той е бил в полицейското вместилище за доказателства от 2018 година и тестването му предходната година за подсилване на случая е „ „ ясно доказателство “ за селективно наказателно гонене “, твърди Лоуел.

Прокурорите бяха подготвени да сключат съглашение за признание на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР