ВАШИНГТОН (АП) — Гласоподавателите в основния променящ се щат Уисконсин

...
ВАШИНГТОН (АП) — Гласоподавателите в основния променящ се щат Уисконсин
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме на предварителните избори за президент и щат на 2 април

ВАШИНГТОН (АП) — Гласоподавателите в главния изменящ се щат Уисконсин и три североизточни щата ще имат късмет да изразят своята поддръжка или опълчване на своите хипотетичните претенденти на партиите в президентските избори във вторник. Гласоподавателите в Уисконсин също ще решат ориста на две подкрепени от републиканците ограничения за гласоподаване в целия щат, които ще дефинират метода на осъществяване и финансиране на изборите в щата.

По-на юг, гласоподавателите в Арканзас и Мисисипи ще се върнат до урните, с цел да решат шепа законодателни места, които бяха принудени да преминат на балотаж на първичните избори, извършени през март.

Въпреки че доста имена остават в президентските бюлетини в Уисконсин, Кънектикът, Ню Йорк и Роуд Айлънд, президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп се изправят няма огромни противници и към този момент са си обезпечили повече делегати, в сравнение с им е належащо, с цел да завоюват номинациите на своите партии на конгресите това лято. Гласоподавателите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР